Wednesday, June 29, 2011

Friday, December 17, 2010

Saturday, November 20, 2010

tentang cuti saya.. hehehe

tadaaaaaaa



skane mode aku tgh buat2 ada bahan utk diblogkn,



rasa ncn terkubur melayu je blog ni..



nak del sayangnya...



ni da mcm diari dah rasanya..




ok next....


masa cuti raya korban tu,


me cuti 3 hari, macm lama tp x lama sbnrnya ahahahah


jadi me mempraktikan masa yg ada gn sebaik2nya...




cuti pertama,

aku duk kedai, 1 hari..


bz nya lah... org ramai kn g pasar


buat persiapan raya...


cuti kedua is raya lah..

pagi je raya..

dtg nya tgh hari aktivit tido pas2 da bgun g ou lak

cari kasut yg sampai ke hari ni x jumpa2 lg...

(hari ni hari sabtu)








ok, ni 1st time me pakai combination blue pink..


tadaaa pink flower ni ada kt vincci new wing ou..
cuteeeeee




ni tnh kedai ke ebrapa x de juga yg berkenan di hati acik...





malam, set tempat jumpa family aku dinner sesama..
*baju merah tu my sayang.. heheh



ok yg ni cute.. hello kitty punya pelekat habuk...
kalau mcm ada habuk2 kt tmpt susah nak bersihkan
korg hanya penyek2kn ia...
jadi ahbuk akakn terlekat kt gell ball tu...

cuti ke 3
g mydin subang..
asalnya nak cari paper utk di print kad kawin kembar aku..
tp aku termalas pulak,
jadi aku beli je yg ready made.. ahahahahhahaha
kejam..kejam...
padan muka, kad dia x cantik..
hehehehhe






Sunday, November 7, 2010

blank for the blank

aku xde bahan lg ank tulis...
walaupun mmg ada niat nk berblog balik...
tp esok la... ke lusa ke.. tulat ke...
tehehehehehhe

Thursday, November 4, 2010

Tuesday, May 4, 2010

Tupperware




Untuk Pertanyaan sila hubungi :
Free delivery untuk sekitar kawasan Sg Buloh
013.373 6507

Angan2 ziha!!


Kalau lah saya kurus mcm ni????
uhukuhkuhukuhuk
heheeeee

Tadi bosan2 aku blogwalking lah kt Blog Viruspadu
tengok dia beli baju kt blog Feeza Boutique ni..
alahai.. tetiba berangan..
klu la aku model?? hakhakhakhak
simpan je la niat ko tu!!
makan da la x dpt dikawal skang ni.. alahai..

Monday, May 3, 2010












Tarikh: 20510
Hari: Ahad
Lokasi : Paya Jaras Permai

Aku akan pidah kt rumah ni mgkin thn depan..
Selama ni bg org sewa..
dah 11 thn org tu sewa..
thn ni org tu da kuar, so kitorg akan pindah masuk umah ni..
x penah pun duk umah ni
bila dpt kunci je terus bg org sewa..
pas2 mak bapak aku pun da berumur *hehehe nampaknya
jadi diorg nk la duk umah sendiri lepas ni
tp nk kne renovate dulu
sbb org lama x jaga langsung umah ni..
itu saje utk hujung minggu ni...
next entry kita jumpa!!!


Hello??
Assalamualaikum??
heeee
gila lama aku x hupdate BLOG
blog pun da berlumut!!
ada update pun icity
tu pun pic je sbb aku mls sgt nk menulis
Skang ni BZZZZZZZZZZZZZZ
xde masa da patutnya
tp kadang2 pasl bz sgt tu aku lari dr keje!!
heheh boleh?
masa aku x update tu..
aku masih lg buka blog korg2 ni
masih lg baca..
tp x komen..
sbb aku ada masalah gn jari ni..
asal nk taip je malas
ahahahaha
tp Facebook aku rajin!
hehehheh
Ok mulakan cite!
Sabtu semalam.
aku gn dian g sg wang!
meronggeng!! hhhhahahaha
Pegi shopping!! Sejak aku keje x de lg aku g shopping
pastu aku nekad! semlm aku tgglkn je kje2 aku
semata2 nak g shopping hehehe
lg pun da lama sgt abaikan kawan aku ni
Diana...
heeeee
aku bz je... smpi x smpt nk shopping gn dian mcm dulu2













subway
























utk semlm aku beli,
Sandal + Skinny Jeans + Top Leopard!


Bila dah balik dr sg wang..
rasa mcm da kene angau gn kedai tu
sbb terbayan2 baju2 kt sana catik2 dan murah!!
siap msj dian nak smbung shopping esoknya..
ahhhhhhh tp x boleh!
tggu gaji aku plak..
dlm next week baru g lg
klu hari2 bankrap tokey!
ok2 smbung next entry...


Thursday, April 1, 2010

Aloe verra aqua gel


Menjadikan kulit lebih lembap dan tegan sepanjang hari
Membantu masalah gatal-gatal, kulat air, ruam dll
Membantu mengurangkan kusaman, bintik-bintik hitam
Mencerahkan kulit
Membantu merawat kulit berjeragat, resdung, dan radang kulit
Membaiki kulit yang rosak dan TERBAKAR
Membantu menyembuhkan luka dan kecedaraan pada kulit

rm49.00
pos rm5.00

Wednesday, March 31, 2010

Wednesday, March 17, 2010

Selamatkan Keluarga Anda!!


mcm power je title aku.. hehehe
ok, company aku ada kuarkan 1 produk yang
terbaik untuk protect family korang..
produk diatas adalah alarm yang snang dibawa,
senang dipakai, senang segala-galanya senang!!
korang xyah beli yang beribu2! x yah belii cctv!
cuma gantung alarm ni kat pintu dari dalam sahaja
korang dah selamat!
walaupun ada alarm yg lebih canggih kan..
sekurang2nya yang ni dapat juga membantu
daripada xde..

so sapae2 yang nak oder bleh direct call or sms aku k..

SELAMATKAN DIRI SENDIRI DAN KELUARGA ANDA!!!!

Monday, March 15, 2010

huhuhahahihihihi

ok sape2 yang xde keje..
banyak sangat masa korang terbuang2 tu..
anda digalakkan jadi duta hellozone..
dari korang melangak dapat gak korang side income!!

macamna nak jadi duta??
ok, korang masuk website hellozone (klik) dulu

pas2 akan keluar skrin mcmni..
ok kat petak wane merah tu..
korang klik pre register..

akan keluar ini...
jadi, korang isi la form ni dengan teliti ok..






kitorang akan adakan business preview pada 10/april/10
semua dijemput hadir!

Saturday, March 13, 2010

SAPE YG MENGANGGUR LAGI??

ada x sape2 yg xkeje lagi?
atau korang malas sgt nk keje kat opis?
nak keje kt umah?
sambil minum2 kopi teh?
keje sendiri senang lenang..
suka ati mak pak hangpa nk keje kt ne, kul bape..

meh keje ngan company aku!
ni BUKAN MLM ok!
ni jadi agent company aku..

korang duk je kat umah..
serve intenet
klu banyak contact lagi senang keje korang..
mcm bisness sendiri!
xyah masuk opis
xyah bangun pagi2!

utk keterangan lanjut bleh alayari web ni
Click dibawah
HELLOZONE

ataupun email aku!
azieha_210986@yahoo.com


Friday, March 12, 2010

Sweet Candy


Kepada semua followers2 yang disayangi..
saya telah buka 1 blog lagi khas untuk kedai on9 saya dan share partner saya.. NORDIANA
dengan ini korang sume dijemput memeriahkan lagi kedai on9 aku tu dengan MENJADI FOLLOWERS kat Sweet Candy.. Sesweetweetnya.. ahai... klu korg singgah lagi la sweet lah!! heheh
jadi jgn segan silu ye sape2 nak bershopping.. sape followers aku bleh dapat the best price!! korang bleh la email aku or FB..
SOKONGAN ANDA AMAT2 LAH DIHARGAI..

:))