Saturday, January 31, 2009

Akhirnya aku ada blog!!






Yey!!!.. akhirnya.. aku bejaya buat blog ni..
sekian lama tangguh2 nk buat x terbuat... aku saje buat blog ni tgk kwn2 aku suma best2 blog diorg.. kat blog ni nnt senag korg tau perkembangan aku wlupun nth la ada ke org yg tau pkembangan aku ni..

dan ni gamba pertama yg aku upload utk blog ni.. hwahwahwa..
masa ni aku kt ou, bru bli camera ni.. tq nuli x penat2 jwb soalam aku pasal kamera ni
n tq2 kat diana ni asyik kena pikirkan utk aku je nak beli kamera ke tak nak..

1 comment:

Mrs fiNeeTO said...

memandangkan kita dah lama tak jumpa, so kita akan keep in touch kat blog ok!

miss you!