Friday, December 25, 2009

"teluk rubiah"

21-23 dis 09
teluk rubiah
family day





























4 comments:

Sharif John said...

Teknik fotografi mmg superb la sis... terpegun tgk

nk tny klu nk bayar ansuran utk kamera mcm tu kt mana ek bole?

Nurly Hamid said...

wuu.. gambar anda besss..! Haa, ok lak ko nye flash tu ley tangkap time malam.... =)

luvlyziha said...

sharif : erk bayar ansuran? rasanya kt kedai FOTOKEM bole..

Nurly : hehehh kt teluk ni la baru aku belajar godek2 heheheh x sangka lak byk shoot yg jadi... hehehehe tp ko x perasan ke aku pki sume 2.2, jd sume muke mcm terkejut2... hahahahha

Syima Syaz said...

beli kat senheng sudeyyy!!
wah baguslah camera canon kau.hahaha..aritu aku suh abg ipar aku amik gambar ikan time mlm..gelap gulita.dia ckp 'CAMERA PRO PN TAK DPT AMIK GAMBAR IKAN DLM KOLAM TAKDE 1 CAHAYA PUN MINAH OIII'...ok fine!