Thursday, December 31, 2009

~woot woot~

ptg td aku g jln pudu..
g keat services (tq nuli perkenalkan kedai ni)
last week aku antr lense 18-55mm aku g service
(smpaikn x sempt pg hani tunang..)
nth pehal nth x bleh fokus...

hambek ko kne rm180..
xpe la asal aku puas hati lense da elok..
x ah la aku pki lense 50mm tu lg..
naik jemu dah...

dan pic2 dibawah utk merasmikn
lense yg baru dibaiki..


nape mu abe... kusut sungguh mu ni...

anak membe aku..
mikael.. mak aku yg jaga bdk ni
sementa mak apak eh g keje...

selpeas 3 hari cukur jambul.. botak!!!


nak juga masuk selipar pinky aku..
yg dibelanj oleh cik abe..
alah uptown kota je rm30.00

janji ado...
ahahahaha


Tuesday, December 29, 2009

2009-2010

haiyh... (awal2 da mengeluh....)
sekejap je nak masuk 2010..
tadi aku buka balik older post..
dari awal terciptanya blog ni smpi la hari ni...

macam2 hal!!
ada suka.. ada duka!!
mcm biasa la sume org melalui benda yg sama kan??

dan dari blog ni juga lah aku kenal kawan2..
mcm syima.. kak jaja..
kat blog ni juga la..
aku luah apa yg aku rasa..
aku kongsi sume cerita suke duke..

TERIMA KASIH pada followers aku..
yg selalu bg komen, nasihat..
dan yg paling aku igt..
masa aku DOWN..
masa aku pisah..
masa tu ramai yg bg support kt aku..
*terharu..

bila buka balik cite2 lama..
aku berharap.. kalau la masa boleh diputar...
kan seronok??
dan aku boleh baiki semua kesilapan aku...

seronok sgt dulu...
sume ada..
dan boleh dikatakn dlu kerap aku kuar gn kwn baik aku diana..
sekarang? sume da berubah...
sejak aku pisah gn ex aku.. yg dah kawin pun beliau..
totally life aku berubah!!!


dan aku doakan juga dia semoga hidup dia aman sejahtera
walaupun aku tau.. jauh disudut hatinya..
dia menyesal.. dan dia x bahagia...
tp x pe.. aku ttp doa baik2 utk beliau...

banyak sgt perubahan yg dah berlaku
sejak bln 8 hari tu..
walaupun baru 4 bulan.. tp dah cukup
utk aku rasa semuanya..

tuhan tu maha adil..
bila kita diuji.. ganjaran pasti menanti...
sekarang aku dah bahagia dgn hidup aku skrg..
dgn life baru dan teman baru...
alhamdulillah...
buat masa ni sumenya lancar..
x mcm dulu.. hari2 aku makn hati...
tapi skrg....
dah lain...
dan beliau amat berbeza gn ex aku....
hahahahahaha x tau la kn nk kata baru.. x la baru...

beliau pun ex aku masa sekolah
kitorg bersama dr form1 smpi form 5..
tp dulu kn cinta monyet?? dn kitorg terpisah...
heheheheh

tp tu lah takdir yg menetukn semuanya...
masa aku pisah, dlm bulan puasa.
aku terjumpa balik beliau...
dan semuanya bermula la dr situ...
so sweettt (lebih2 plak)

beliau ni sumenya boleh buat utk aku..
apa saje... kata la ko nk mkn apa... dia boleh masak ok..
dan yg penting dia pandai masak italian food..
tu yg che' suka tu...
sbb aku suka mushroom sup gn cabonara...
(lapa pulak)

pape pun.. syg ko ttp the best lah!!!


aku harap kamu sume doakan yg terbaik utk aku...
x nk dah meroyan mcm dulu... makan hati.. sakit...
biarlah aku rasa nikmat hidup pula sekarang...

k la.. da panjang sgt rasanya...
nnt smbung lg ye..
da ngantok..
tatatitit tutut..

selamat tinggal 2009
dan selamat dtg 2010...

aku harap ada benda baik yg berlaku 2010 ni...















Monday, December 28, 2009

Majlis cukur jambul Mikael

25-271209
kuala pilah negeri sembilan




























istana seri menanti

Friday, December 25, 2009