Tuesday, January 5, 2010

030110 / iekie's wedding..

SETELAH BERKURUN LAMANYA AKU NK HUPDATE PIC2 NI...
BARU SEKARANG 4.30AM BARU DPT UPDATE!!!
haiyh.. apa pun x boleh la tenet maxis ni!!!
smpi kengkawan aku da terjerit2 nk gambor..
muahhahahaha
nah hambik koraaaaaaaaaaannnnnnnnggggg..

pape hal pun
enjoy hari tu... sekian lama plan nk kuar..
alih2 jumpa je lah kt kenduri..
ahahahahh
eh ok what?? jumpa juga...
kekekek
sume da bz.. da ada komitmen memasing..

jd layan je la apa yg ado...



























gamba bercelaru sbb??
sbb aku MALAS nk susun
heheheehehehh

5 comments:

lyana said...

awatlah si ikie tu kuruih gile? to dian aku minta maaf sgt2 sbb tak dpt dtg, aku ada kenduri kawin kakak sedara kat taiping..sorry babe >.<"

zieha..amboi comey nye gambo ko..cntik plak aku tgk ko pki tudung dato` ct tu.

btw congrats ikie n pasangan.

mizzsyaidris said...

eh finie?

kenal la dea mase blajo kt miim

tp da lame tk nmpak

fininfinty said...

ye saya.. ni fini.. hehehe... satu sekolah ngn ziha ni ha..

zihaaa........... nnt cuci la gambar tau... kenangan.. sorry balik awal.. takde gambar kite reramai.. sobs...

luvlyziha said...

yana : ko x tau ke aku dato' aziha pula?? ahaahah tu la ko x dtg lak.. haiyh.. bila nk buka blog ko makcik?? aku gn fini da bergiat aktif balik blog ni... (x tau smpi bila lak) ahahaha

sya : aah tu la fini.. dia mmg famous.. kt mana2 pun org kenal... wakakakka

fin ; hahah x pe byk lg masa... arit u mmg x sempat nk tgkp gmba reramai... dgn dian bz nya lg..

fininfinty said...

ziha : bongok! hahahaha... tu lah.. sila lah set date untuk perjumpaan kepochian.. :P