Friday, July 10, 2009

"hAri inI haRi KhaMis"

td sebelum abis waktu keje
sempat aku merewang jap..
mmg biasanya dlm 1/2 jam nk balik
aku mesti g curi tulang rusuk
sbb nnt bila da sampai masa aku nk balik
dan2 la ada customer dahhh aku balik lambat...

pastu aku g la MagicBoo..
(penah dgr xkorang?)
magic boo ni banyak cawangan dia..
salah satunya bawah kedai aku..

kat sini diorg jual barang2 untuk saloon n spa..
murah la kalau da beli kat pemborong kan
aku da jadi member magic boo da td..
hik hik hik
bleh la dapat 10% lepas ni






yang aku sempat rembat *beli* td
total RM24.00
mrah kan kan kan :D

mascara tu brand tie grass
made in korea
hasilnya ngalahkan maybeline or brand sasa
sebab mascara dia ada fiber
aku penah pakai brand ni thn lepas
aku beli kat saloon kat kepong
tapi kat magic boo 2 kali ganda lg murah
(aku x dapat komisen pulak kan promot kedai dia ni)


pastu bila balik
singgah bangi kopitiam kat Sg Buloh..





~sekian~

7 comments:

Fadhlah said...

bulu mata tak beli dah ker?

chipsmore said...

magic boo?? ingatkan kedai jual peralatan magic td..haha

[ N ] sham said...

bangi kopitiam?
kat mane tuh?

luvlyziha said...

padhlah bulu mata x beli lag.. sekarang dilanda penyakit malas..

Chipsmore : ayak kamu ni... apa kejadahnya aku nk nk g kdi magic.. hahahahahah

Hafsham : awak ni... x kan x tau kat ne? lupa daratan tol la.. kat rahman kan..

John Iverson said...

Bukan barang2 saya... hehehe...
Sori sbb lama x jenguk... busy sket.... sori k...

[ N ] sham said...

O.I.C at rahman ea?
ala dah lame tak xplore lor
sg.bloh tu
hikhik~~

Aimi Liyana said...

akak, roti tu bapa harga kat bangi kopitiam.??

kita suka mkn asam laksa nya ;)