Tuesday, July 14, 2009

"o_O"

oi org tua maxis!!
aku bayar la broadband tp asal mcm haram jadah!! Lembap nk Mampos!!

10 comments:

finfin said...

tukarlah ke digi

John Iverson said...

Sabar... nasib baik bukan wifi tmpt saya... haha

lyana said...

haha..cheer babe!

[ N ] sham said...

sbr ea
seb la bkn celcom
wakakaa~~

EchA™ said...

jom btuka pd celcom plak. aku dh try. cm oke2 jek. hehe

p/s : maxis broadband aku pon cm ^&%$#@#$*!!!!

Syima Syaz said...

laaaa... mane2 broadband pun same lah... JADI BERTUKARLAH KEPADA STREAMYX..
tpi kalau dok umah sewa dengan kawan2 rugi pasang streamyx...nanti ade yang amik kesempatan.

luvlyziha said...

finfin : hang pki digi ka?

john : bersbr ni.. abis kontrak je terus baung je brodband ni..

yana :cheer la kita..

sham : erk buat masa ni blackberry sy pki celcom ok juga.. sampai ke ceruk johor masih ok lagi..

echa : aah aku nk tukr ttgu bln 12 ni

syima : aah pki streamyx pon ok.. tp kne ada fon umh kn kn?

Fadhlah said...

broadband lain kan adaaa

Syima Syaz said...

yap...tapi kena pasang line jew.tak pakai phone pun takpe,bkn kena bayar pun.

LuVidA^^ said...

mrh gile ni..
em bodben mmg salu de prob kn.
huuu...