Tuesday, May 26, 2009

"apolobondoeh"


ok.. 1..2..3.. mula!!
tadi, patutnya aku balik kje kul 8 ok..
pastu 7.30 ada customer nk buat name card..
aku da ckp aku nak balik kul 8pm..
x sempat aku nk pas la kt org lain..
pastu dia cakap
"akak... ini sikit saja mau taruk.. itu tulis2 saja"
(bdk laki india)
aku pun sian kat dia.. x pe la
aku tgk simple je draft dia aku pun buat la..
business transport sng je la aku igt..

sekali..........
dia suh aku cari gmba lori 3 tan!!
ok.. aku cari..
da ada dia kata nak lori hicom plak..
ok aku cari hicom pulak..
da jumpa da nih..
dia kata nak canvas wane biru plak..
mak bapak designnnnnnnn
ni da mncabar kesabaran aku nih..
MyEm0.Com

cari gmba je 1/2 jam korg tau x..
xpe sabr lg..
pastu start da babak leceh dia..
tulisan nak bapak besar..

pastu nk tmbh lg ni..
tmbh background
aku ckp ok...
ni da kul 8:15 dah..
cari punya cari la nih backgrnd
last2 dia nk bckground apa!!!!!!!!!!!!!!!

"akak... tolog sikit ha akak..akak boleh cari x itu spiderman punya rumah"
haaaaaaaaaa!!!
apo!!!!
tergelak2 aku kat situ!!
spiderman punya umah?
apo la ko ni..

hahahahahaha
MyEm0.Com
last2 background dia hitam pastu diseri2 kan gn web spiderman...
muahahahahaha
sekian siap sudah lah beliau punya kad..
business transport yg disulami umah spiderman
aku balik kul 8:59...




5 comments:

John Iverson said...

HAHA... xpe.. tabah menghadapi dugaan... ok la tu

Fadhlah said...

sabo jerk la....mmg depa perangai cam tu..bayang la klu padlah mengadap diorang hari2 kat sekolah tu....lagi tinggi kesabarannya

FiNCRiNLiSsa said...

hahaha,,, lawak!

sabar je lah.. haha

EchA™ said...

haha..ade oT sejam ok la tu kott..dpt ke overtime eyh?? musti ade kan ziha??

ezy said...

ishh, kalau kte kt tmpat zeha, da lame da budak tu kene sepak dah!hehehhehe...