Wednesday, May 6, 2009

"keje lagie weh!!!"

ari ni aku x bsenang lenang mcm semalam..
byk gak keje aku ari ni..

pagi2 lg da ada customer nak buat banner
dan ini 1st time nya aku berani rint banner..
klu silap weh..
eratus aku kne potong gaji..

keje aku ri ni:
banner otai
3 banner tudung ratu
10 box name card


simple je banner dia..
tp mengenangkan 1st banner aku...
nak gak aku amik gmab..
(yg tlg pegang Prakash)


daemond lagi..

oh.. tadi ina naim dtg kedai aku tiu..
husban dia buat name card..
dia buat business audio system..
ina naim da kurus..
.
.

balik plak..
sejam stgh ok aku tggu tren..
mak aih.. bapak punya lama..
tren rosak..
sempat aku kol dian meluah perasaan!!
last2 aku kol adik aku suh amik..

saje nk btau kat korg..
kt tempat keje..
biasanya mmg setiap pagi
aku akn check blog aku tgk ada komen ke pesan ke..
tp ari ni dengn selamba abahnya
blog aku di block!!!
da tekantoi la tu..


:)


3 comments:

Fadhlah said...

menarik jugak tempat kerja nie ek..harap ziha suka la kerja nie..yer la..seingat padlah..n3 pertama padlah baca dlm blog nie..aku berjanji takkan berhenti kerja lagi..huhuhuhu.
p/s:blog diblok..dah terkantoi?aper tu..tak paham la..

MummyFINFIN said...

hahaha. asal kena block? dah jadi cam ezlina jugak.. tp boss dia dah unblock!

++eden|essey++ said...

hah tuh la...x nak wat kojer kan dah kene blok..asik ngadap blog jek..hihihi...dek...syabas erk tuk keje2 pertama ko tuh...suke lah tuh..santek ko print kan...chopps..dek ko cam minat jek kt daemond tuh...hehehe....