Thursday, May 28, 2009

"Tag By Hafsham"


1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda
ok da copy mopy..


2-Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini
  1. dia da ada peneman baru..
  2. seorg yg setia.. btol!!
  3. seorg sush nk luah perasaan..(dulu la x tau la skang kan?)
  4. suka buat hand made(ni pun dulu.. xtau la skang)
  5. romantika dia ni.. (dulu gak x tau la skang kan..kan..)
3-Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya
  1. aku x de hobi.. wakakaka caya lah..
  2. aku x tau apa aku suka makan... hehehe btol ni..
  3. aku x de artis kegemaran
  4. aku confius suka purple ke pink ke gold ke..
  5. aku seorg yg pelupa.. slalu lupa park keta kat ne..
  6. aku sbnrnya seorg yg pemalu.. susah btol nk mulakan berkawan.. biar org tgur aku dulu..
  7. aku pencuai.. segalanya2 cuai... x penah teliti dlm sume aspek haiyh..
  8. aku ada kembar.. lelaki..
  9. aku pemboros....
  10. aku banyak tanya sampai org bebulu gn aku (malu bertanya ko ke jln jahanam la jwbnya)





4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka
  1. fini : dia ni sorg yg macam2.. hahahaha
  2. ika: bisness woman bjaya.. syg sgt family dia dn dia garang pd org yg kcu family dia kan..kan..
  3. aimi: tip top dia ni dulu kat sekolah sbb dia ada lesung pipit n muka mix
  4. nuli: creative & inovatif.. frelance photographer.. coey lotey.. hasil kerja tgn beliau superb!!
  5. kak jaja: dia sporting!! muda dr usia.. (pch rahsia)
  6. yana saidi : kawan lama kat skool dulu.. dia ni suka share info kat blog dia..
  7. cik epal: aku bru jd follower dia.. suka tgk pic2 dia cute..
  8. padhlah : lelaki sejati.. sesuai ni dibuat laki... padhlah serba boleh!!! pandai masak tau dia ni..
  9. ezrina: hahah dia ni suka mkn.. sesuai jd host jln2 makn cari..
  10. cik sya: ni baru nk knl2 gn dia ni kawan nuli... photographer gak ni..


7 comments:

ezy said...

'jalan-jalan makan cari??' sudah tbalik ka??hehehhee

[ N ] SHAM said...

wallau,
jgn tules lebey2 lor
haiya, seb la sy da berpunye
lalala~~
skunk pon sy cam dlu gk'
juz da wat sbb tatau nk bg dkt sape
haha~~

Fadhlah said...

thanks...no komen la ek?huhuhu

John Iverson said...

Tahniah dapat award

FiNCRiNLiSsa said...

wah.. kena tag.. siot 1st lagi.. ok nnt aku buat k sayang!

Nuyui said...

adoi..nama aku tak de ni yang nak marah ni....

mizzsyaidris said...

eh sy di tag..hee..nnt i wat ek dear..kebzian sedikit..nnt i copy itu award..hahaha..

thnks..mwah!