Sunday, May 3, 2009

"ehem.. ehem.."


dikesempatan ini aku nk ucap hppy bday aimi..
mmg aku tgguu dia dapat hadiah ni dulu
baru aku post entry ni..
klu x, x suprise kan.



sori la aimi.. x kemas.. sbb kelam kabut ..
buat nak cepat je sbb bz..
'hilang rindu"


korg perasan kot..entry aku da lama
xde xite kuar gn dian kan.. kan..
malm td kitorg ada masa..
kitorg g curve..
tp pg ngam2 je masa..
ktorg smpi pun 10.30
kdi suma da ttup
x sempat la bli apa2..





pic palingggg aku suka..
diana yg shoot..
*candid*






sticker ni saje aku gatal tgn kan..
sticker ni staff chinese tmpt kje aku bg..
nma dia daemond..
ni org ke tiga bg aku pelik2



4 comments:

MummyFINFIN said...

rindu korang dua.. yg senagl gi curve masa kedai dah tutup tu nape nyet?

Fadhlah said...

ha..tol tu..yang pe curve kol 1030 tu pasai pa..

John Iverson said...

Happy birthday to your fren...

++eden|essey++ said...

besh g jalan2 kan..huhu..akak lepak kt umah jek...wah da try mulu baru erk...biru mata hitam mu dek...dek lawo beg ko..akak nk jugak....hehehhe