Thursday, May 21, 2009

"lolololo"

Pic for today..




hari ni dlm sumz name card yg aku buat..
yg ni plig aku kenan...
aku design biasa je..
tp disebbkan wane magenta tu diaplikasikan pd
paper pearl silver..
mmg cute la..
mgkin korg x nmpk jelas kot pic ni..

bear ni alas tgn aku masa pki mouse..
tp staff kt sini tlh mmbulinya dgn memakaikn
beliau coli..


klu korg nk tau ini la teknik laminate kulit2 buku atau kulit profile..
jadi kertas akn lebih keras dan water proof..
mesin ni klu da mula operasi dia..
aiyh.. pening korg 1 hari..
sbb mesin bising ya rabbi..
ditmbh gn suara customer pom pang pom pang..
itu jam ha..
korg rasa nk blig je pc kuar kedai..


masa balik td..
aku suh adik aku bwk g 7e semata2 sbb roti ni..
aku da lama terbaca kt blog kwn aku
ezrina..
kata beliau sdp sgt roti ni..
mmg sdp weh.. x puas mkn 1 bungkus..

sekian..

5 comments:

chipsmore said...

sy mmg suke roti gardenia 2..sgt sodap..sebungkus mmg x ckop..enak d makan begitu saje..hehe

++eden|essey++ said...

dek, akak bile la nk buat kad nie...ko buatkan bleh x...sok jd x nk g zoo nie...roti tuh mmg sodap...slalu kedai area umah akak ni copek na abis...tension jek...

chopp...ade x fotografer yg buat kad kt ctu...nk tiru design bleh x...hihhhii...akak tahap kemalasan nie...

Nurly Hamid said...

Alaaa. nak rase gak roty tuh!! :) Meleleh air liur.. Slurrp!

ezy said...

owhh,tergoda jugak erkk ngan roti niey??sdap kan??xsia2 la kte promote..hehhehehe

John Iverson said...

Roti tu mmg best... sgt berguna klu kita nk berlari jauh... hehe