Thursday, May 28, 2009

"tag by finfin"

1.Apa Perasaan Anda Sekarang?
ngantuk tp stiil nka on9.. (ayakkk)

2.Saya nak makan?
new york cheese cake secret recipe

3.Saya tak suka?
org smoking.. tlg duk jauh2 dr saya!!

4.Impian saya?
aku nk kurus lah!! skali pun cukup..

5.Haiwan yang saya tak suka?
tikus... peynek la ko tikusss penyeeekk..

6.Saya harapkan?
duit datg bergolek.. supaya dapat shopping hari2..

7.Jika boleh putarkan masa?
aku nk blajar rajin2.. waaaa suapaya aku sng cari kje skang.. tp da telambat..

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
mcm ni la juga.. hahahaha boleh?

9.Handphone saya adalah sebuah?
sebuah alt pembantu kecemasan saya.. ini krn dgn hp la mmbntu sy mghilgkn kbosann serta menglink kn saya pada banker syaa 24 hours :D

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
perlu ke saya kira you? awwww..

11.Saya suka pada?
kecantikan..

12.Kawan-kawan saya..?
penyeri suka & duka... dgn kwn2 aku la boleh share segala2nya.. gn laki / bf ? haiyh... 50 thn akn dtg pun laki / bf kita xkn fhm pmpn..

13.Pernah dikhianati?
ye pernah!!! muahahaha celaka sial punya pmpn2 tu!!

14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
jumpa ko lg toreh2 muka ko!!

Senaraikan 8 orang untuk di Tag
  • kak jaja ku cute...
  • padhlah
  • angah
  • sham
  • cik epal
  • nurli
  • aleena izmin
  • nadd


7 comments:

FiNCRiNLiSsa said...

mcm tau je pompuan yg no13 tu,,

hahhahaha!

Che [ ani ] said...

t sham wat ea~~

chipsmore said...

eh..cik epal 2 sy kah?? lalala~

Fadhlah said...

thanks

Nurly Hamid said...

uhuu.. saye ditag! akan dilaksanakan secepatnya.. :) bluek!!

++eden|essey++ said...

kak jaja yg cute tuh... akak erk...hihii...tengkiuuu...muahhhxx

++eden|essey++ said...

moh pakat ramai vote anak dara akak yea... vote no 25 tau...tq