Tuesday, May 19, 2009

:)

lama.. ye x update blog nih..
smpi ada org terjerit2 kat shout box aku tuh..
:D
rajin btol dia jalan2 kt blog ni..
.
.
.
.
jadi dipendekkan cito..




hah pendek x cite aku?
:)
apa2 pun tq ye for this blackbaby..
saya suka.. T.T




10 comments:

Fadhlah said...

wah..boypren kasi ek?best tau tepon nie..yang best bila touchscreen ble rasa dia nyer butoon...wuuyooooooo.

MummyFINFIN said...

wah.. hehehe... update facebook punye software tau

lyana said...

wah2..bestnye~ BB kau bestnye....hish..ni dh bole gang dgn fini..smua gang BB..haha

lama gilak aku tgu ko update blog..byk2 sket update ye!

khaiza said...

best ye dpt BB..Sapa kasi? bf ye..hehehe

John Iverson said...

Nice....

mizzsyaidris said...

wahh besh nye..bilo la aku nk tuka enpon ku ni..ayoooo

luvlyziha said...

wahhh ramainya yg siggah... tq2!!!!!!!!!

touch screen ni memerlukan kesbaran yg tggi !!

MummyFINFIN said...

wakaka.. betul tu.. sbb tu aku tak suka storm.. hehe.. leceh kena jaga kan kan?

luvlyziha said...

fin fin :
ni ok lg storm.. klu apple aku x tau la.. lg sensitif..

aku amik storm pun psl screen bsr.. sng nk on9..

FiNCRiNLiSsa said...

apple tak best! serious!!!! sbb aku dah ada ipod touch so fungsi sama ngn iphone.. TAK BEST!