Sunday, March 22, 2009

"Bersiap2"

Tadi... aku g umah dian... nk tolong apa yg patut...esok kenduri cukur jambul ank buah dia... alih2... mcm biasala kan aku... tlg tgk dan tlg sho0t2...

Caca.. ank buah dian... aku suka dia.. comey... lemah lembut..

Ank2 buah dian.. tgh testing maut puding dian hik hik hik... tgk tu caca kat belakang.. comey kan?
.FYI aku a.k.a photographer esok.. hergh!! aku ralat x bleh bli speed lite NULI oi.....


Dian... bertungkus lumus menyiapkan puding beliau..
(kalau aku ada speed lite tgn beliau x kan shacking... sedey)


Ni la hasil puding beliau..

Ni aku selit kan pic baby baru... baru 4 hari umur dia.. tp baru td aku shoot gmba dia.. mak dia kucing siam.. kira ni kacukan la.. sbb bapak eh kucing selangor made in SG bUloh... kucing ni dgn selamba abahnya beranak bawah katil aku.. ada 2 ekor.. tp dpt shoot sekor je.. sbb mak eh garang dol.. baby ni x tau lg nak nama kan apa... nnt2 ku pikir kan masa nk buat surat beranak dia nnt. skang bz..

3 comments:

Rui said...

wahh, nanti kucing tu da 2 bulan aplod laa lagi gambar terbaru dia + namanya ok.. :)

Nurly Hamid said...

kih kih kih.. zeha.. cepat2 laa bely speed lite. jgn dok nyopping je.. hihihihi.. :p takpe.. ko leyh setting lain kalau tade speed lite pon. :) ok laa tue..! :)

luvlyziha said...

Rui : ahahha... rui ni x suka bdk2 tp penyayang jua gn kucing..

Nuli : alalala nuli... tu la 10 kali shopping dpt speed lite.. nk kne menabung da ni..