Sunday, March 22, 2009

"Jambul"



Err.. x tau nk tulis title apa.. saje tulis jambul sbb entry ni bkenaan dgn cukur jambul.. jd ni beberapa pic utk ari nihh...

ni la mak bb eh... nk bwk bb meronda org marhaban utk cukuru jambulu..

dan ini hasil nya puding diana..


i like this pic..

samo macm diana a.k.a mak teh dia.. suka ejek2..
kan aku da cakp?

kami berdresses

lepas gunting rmbut bb sikit, masuk kan dalam kelapa tu.. pastu amik sikit bunga rampai tu tabur kat bb..

caca merajuk..


itu je gmba utk kenduri td.. sbb yg lain2 aku mls nk upload..

haa... ni pic semalam... ni Momot.. kucing aku gak, saje selit gmba dia sbb smlm dia tdo cute sgt.. (baru perasan) sejarahnya : aku jumpa momot ni dpn pintu umah aku.. dia berteduh sbb ujan.. tp masa tu dia kecik lagi.. aku jumpa dia bln julai.. tp skang da nakal.. lari sna lari sini.. suka main nyorok2 gn adik aku.. momt da ada kawn baru.. hwhwhwawhaha..itu je utk ari ni ye kawan2..

4 comments:

afini said...

korg pakai dress tu nak join aku eh? haha. sbb mcm org pregnant. cepat lah kahwin weyh!

luvlyziha said...

tau xpe... mmg aku gn dian ada aura mcm org pregnant td.. haha nnt aku ada bb bleh sekolah gn bb ko.. eh x2.. msti muda setahun ank aku..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waa..cumel nye itu bebie...ahakss...anda bilew lagik....heeeee...;D

Rui said...

ha ha, momot paling best.. dia tido layan giler.. ;D

neways, nice potrait photos! ;) jgn malas2 utk aplod pix ya!