Tuesday, March 31, 2009

"Kesengalan"


aku mmg sengal la ari ni... dari ari ke ari aku mnjd telebih sengal... xtau la knape.. nth2 ada org bomoh aku kot? jeng3..

kesengalan aku bermula
pukul 11:30am
tempt kejadian Shell Subang..

masa aku nk kuar umah tu aku tgk mmg myk aku tggl 2 bar da..
aku bapak punya malas nk benti2 isi myk.. sbb aku da lambat nk g shah alam..
pastu smpi la kat subang.. myk aku bekelip2..
aku ni plak x bleh tgk bekelip2, nnt jntung aku pun bekelip2 sbb tkut benti tp jalan..

pasti aku smpi la kat shell ni..
mcm biasa la kan, g kaunter bayar..

pastu masa nk kuar simpang shell tu aku rasa mcm aku ada tertggl sesuatu ni..
mmg rasa mcm x sodap yo ati aku nih...
tp nape?
aku cek suma ada, wallet ada nset ada..
pastu aku terpandang la myak aku, Eh apsal bekelip2 lagi ni?
tangki aku bocor ke?

pangggggggggggg
aku bg penampar sendiri utk pipi aku nih..
mak aih... rupa2nya aku lupe isi minyak yg aku da bayar?
ya allah apsal la aku sengal sgt..

rupanya masa aku balik dari kaunter td aku trus start kete terossss blah!!!
aku x isi myk pun?
pastu aku gn ketebalan muka aku pth balik.. nsib baik pam aku byr tu xde org..
klu x dia dpt myk free sudah..
aku mmg saje nk bg tokey shell tu duit free kot..

yg x bleh blah nya. aku igt org x perasan aku ni sengal..
rupanya staff2 shell tu termasuk la bangla2 tu gelak kan aku!!



Apa punya sengal la aku nih!!

13 comments:

++eden|essey++ said...

lor camtu plak....kekdg otak kite ni terlebih berfikir kot...smpai lupe sume mende...hihhihi

dek..kids day out tuh 16/5 lame lg...

afini said...

apa2pun kan purl.. ko mmg sengal lah..

bodoh la kau ni.. sakit perut aku gelak!

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu...camne lak leh jadik camgitu...sebbek itu pam kosong lagik...hikss...;p

Aimi Liyana said...

hahahaha, mmg tergelak sorg baca entry ni..

Rui said...

ha ha, agak freak jugak laa kamu nie.. boleh pulak jadi camtu.. ha ha! seb baik laa masih kat simpang kuar shell tu..

tahan je laa bangla² tu gelakkan erk.. ;p (saya pon masih tergelak sambil menaip nie, sori) ;p

afini said...

kawan2 dia mmg begini.. dari sekolah lagi dia mmg sengal!

hahaha.. purl ko ingat tak masa sekolah dulu ko raja and sarah kena panggil naik atas pentas dewan.. 3 org gangsta kampung dusun! hahaha

luvlyziha said...

kak jaja: hehe bkn kdg2 slalu pale ting tong saya ni..

mistaken identity : ayork miss klu x saya berkipas tepi jln abis myk..

luvlyziha said...

aimi : aimi jgn gelak sorg2 gelak la ramai2.. huhuhuhaa

rui : rui sy plak tgh gelakkan kamu sbb bygkan kmu gelak smbil menaip hik hik hik

Mummy finie : ni da kes parah da ko ni... jangannnnnnnn ko buka cite kt skul kang lagi teguling2 bdk2 kat sni..

xkan ku pulang ke skul tu lagi..

nth la fin aku nk kne g berubat da nie.. sengal aku da thp series!!! hahahaha!! tgk sengal lg aku!!

afini said...

ala mai datang berubat ngn aku je... hahaahaha

za_planet said...

bongok la koooo zeha.. hahha!! dah la aku sakit perut pepagi nie.. baca entry ko x blh bla langsung.. Rugi aku tak Q blakang keta ko . kalau tak sure dpt minyak free!! ahahhah

luvlyziha said...

ika : bleh2.. klu ko amik myk aku blakang kira la.. double cas kuang3..

fini : brubat gn ko, btmbh sengal aku..

Che [ ani ] said...

ok ok mmg sengal!!!
sy plak jd sengal bace coz org tgk sy gelak sorang2 at opis ni!!!!
pe la di pk...
wawawa

luvlyziha said...

hafsham: ok la tu sama sengal.. apa ye sy pk masa tu? jap2 tgh pk nie..