Thursday, March 26, 2009

"Selenga"

hari ni aku g shah alam.. Eeeeeee da lama x dtg shah alam.. aku nk atr copy tesis gn gambar tunag tu.. tp aku smpi da lambat... (aku mmg suka lambat) jadi aku terus atr album je la.. pas2 amik dian, ari ni dia keje kt subang jd aku g la amik dia sbb aku kira2 alang2 kn, dia pun xyah la naik tren lama2.. tp sian dan malangnya... kitorg sesat balik dari subang.. pergh... smpi Puchong... buang minyak n tenaga aku ok? nth2 dian da smpi umh klu nek train..


alang2 kan, (asyik alang2 je) aku da lalu LDP ni, kitorg singgah ikea...
nak makan.. lapaq sbb jem..

Tgk kwn2.. diana marah saya.. sbb main kamera.. tgkp2 gmba dia.. hik hik hik..

aku tgkp gmba ko tgkp gmba aku.. kuang kuang kuang

ala comey nye

ni la yg diana ngidam2 sgt tuh... meet ball..... lps makan g ikano jap..
aha kat ikano.. aku siggh kdi art.. kdi apa eh? da vincci kot nama dia.. pergh...
ada plak kan cashier dia, muka melayu nih, aku ckp melayu gn dia, dia speaking gn aku nih.. ok la kan.. aku igt mugkin dia Philiphines la kot kan x leh ckp Melayu.. da la aku ckp melayu gn dia, dia buat muka selenga? (-_ -) muka x fhm bahasaaa
korg bleh bygkan?

Cehhhhhhhhhhhhh!!!!
sekali kat resit nama Norain la.. aku hempok muka ko kang norain?
WEy Norain..♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ yg duduk moscow pun blog dlm melayu ok?

aku ok lg la klu awk nk speaking bagai tp plz la jgn buat muka T**K Ay*m bila aku ckp melayu? da tuh x jawab plak aku tya? last2 namo norain juga.. nasib baik x Masropah?
Melayu mudah lupa la ko ni norain..
pastu kitorg balik.. kat kedai da vincci tu aku beli Felt gn Clay.. Last Pic... mcm biasa ahaha... kat ne ni?

Sori entry emosi

3 comments:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu..ikea sana leh bw cam ek..hehe...rindu itu meetball lor..unfortunately meetball sini takleh dimkn...huhu...

* klaka cite norain ituu..;p

luvlyziha said...

mistaken identity : owh.. kat sini pun ikea x leh bwk kam patutnya.. tp sy sorok2 dlm beg.. nak juga tgkp gmba meet ball.. (**,)

Aimi Liyana said...

akak, kte rs dia lupa nak tukar nama kat mesin cashier tu la..

norain tu cashier shift yg sebelum dia..

positive, haahahah~!!!