Thursday, April 30, 2009

"hari ini"

ari ni aku bawak kamera g tmpt kje.. sbb smlm aku da bayr dep utk speed lite :)

(pic b4 amik speed lite)
tu.. tu.. tmpat aku... yg bulat merah tu..
tmpt yg sungguh strategik..

kat kedai gambar kt the mall
testing.. testing..
terujanya.. (aku pakai uniform MCFP)


ni la rupa speed lite saya..
sblum aku bli ni..
macm biasa lah msti refer sifu nuli..
mcm b4 bli kam dulu pun refer dia gak


balik rumah apa lagi..
geodek main la speed lite..
ahaha

pic2 dibawah hasil godekan






oh ye korg.. aku nk ikut kak jaja g outing kat zoo 23 mei.. ni g shoot2 gmba.. kak jaja ni aku knl pun kt blog.. jadi b4 g zoo nnt kne belek balik blog2 dia entry yg lama2 tu bg pengecaman raut wajah beliau.. kang salah cam.. adoi..

"Menjawab tagg Syima"


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse



B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
brand : Guess
Price : Rm 180 mgkin.. around tu lah.. sume barang guess standard price je kan..
Guess One Utama

C. Take out whatever its inside your purse



Ic Lesen Id Ptpl
Duit kopak.. td cash suma abis kat speed lite..
discount card utk cincin silver aku :) kad ijau @ kad fully shop, mmg aku slalu g fully shop each rm10, dapat 1 cop.. pastu da penuh dpt diskaun konon..
kad merah kuning : kad bulan Lrt bdk cina sebelah aku kat tmpt kje..
dia bg aku simpn buat kenangan..
Jusco Card : nyemak je, dulu kje kpong slalu la pki parking free...
kad itam : name kad supervisor aku
Card Colorful : Kalendar, dpt msa aku bli hadiah aik aku kat Girls Curve..
Resit Bank : tu slip transfer duit.. resit baki mmg aku x simpan sakit ati je tgk..



D. Tagged other 7 persons.

  1. fini (korg tgk la purse dia brand apa.. ):0
  2. sham (semestinya)
  3. aimi (teramat wajib)
  4. kak jaja (suka tag beliau org govmen nih)
  5. ika (ika ni tokey saloon ok, jd apa ye ada dlm purse beliau?)
  6. fadhlah ( kita tgk bape byk duit org bujang nih :) )
  7. nuli (amoi ni pun buat bisnes photographer nih, makcik kayo)


E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.

yg komen aku ni syima.. mmg sesuai lah beliau di tag mengenai purse kern beliau baru shj dihadiahkan purse guess oleh bf beliau.. sungguh bertuah eh..
dalam wallet dia, ada yg penting2 je, lesen, ic, & pic2 bahagia beliau..
tq shima krn menegtag..
tag la lg..
sekian..






x sabar nk kuar gn dian..

wahahaha nak shoot2..
tp bila?
x tau..




10 comments:

Fadhlah said...

oh..nama aku kah itu?tidakkkkk....

MummyFINFIN said...

cis! 2 dah hutang.. aku cekik kau!

MummyFINFIN said...

Oit... nnt baby aku klua ambil gambar dia pastu buatkan album tau!

++eden|essey++ said...

dek....seyes ke nak ikot akak..akak ok jek...lg besh kalo ade membe...
wah ko jaja2 lah name akak yea..hihihi...

ko mintak emel akak kan..
fizaja87@gmail.com

Nurly Hamid said...

Fwah!! dah ade speed lite! welcome to the club, again!! :D wee!!!

Aimi Liyana said...

kte hutang 3 tag,

akak pulak hutang 1 hadiah kte :p

hahhaha, gurau gurau ;)

Syima Syaz said...

hahaha...kebetulan dpt wallet baru..hehehe

Aimi Liyana said...

kak finie nya purse louis vuitton :p

hahahaha, da bocor kan rahsia...

MummyFINFIN said...

shhhhhhhhhhhhh!

Che [ ani ] said...

T SY WAT EA...XSMPT LOR
BZ