Thursday, April 30, 2009

"macam2"

apa kne macam2 gn entry aku?...
hahaha maknanya mcm2 hal 1 ari ni..

nampak x apa aku nampak?
k ada la cstomer ni x tau org mana..
dia buat kad undangan ok..
sng ko, pki size name card je..
100pcs..
tgk ah undangn apa..
kduri otok2?
xpaham..


ni la name card aku.. :)
customer tertentu je aku bg.. *weee*
aku tgh meround kan corner nya..
klu nk kad korg berlekuk di bucu..
kne cas ok rm5 for 100pcs..



balik keje..
singgah jejantas..
lpa gilos!! mmg bz rini x sempt nk kuar..
bila lpr..teringin sgt mkn satay..
slh time plak
esk cuti kn jadi penuh la tadi org nk balik kg..
kne mkn laju2 nk bg org lain duduk..


pic masa nak balik..
aku bkn keseorgn..
tp yg mmbawa terpaksa dioutkan dr blog ni.
hahaha


balik d tgk kat bilik aku ada pos ekspres la..
rupanya mulu2 mata aku oder kat
iris da sampi..
tmbh2 lg koleksi mulu2 mata..

7 comments:

MummyFINFIN said...

Serious kelakar kad undangan size name card!!!!

oi bulu mata tu simpan bg aku sikit!

Fadhlah said...

dah normal dah kad jemputan cam tu..panah dapat kad lagi kecik dari tu..klu a4 selalu potong sepuluh..yang nie potong 30!tempat zie ada jual name card holeder tu tak...ble muat 10 keping pon jadi la..

John Iverson said...

Macam2 manusia mcm2 ragam... biasa la

ezy said...

owhh de org wat kad undangan kecik erkk??klu cmtu leh ke kad kawen wat kecik gituw??jimat sikit..hehehehe.msti best kan keje, dapat create2 business card ni..cretive sungguh!

MummyFINFIN said...

hahaha.. kelakar kan? mmg macam2 ragam..

++eden|essey++ said...

walawei....dak tuh dah ade bisnes kad....segan weh.....
dek bg no phone bleh...sng2 nk contact...askar2 mu itu saper erk...

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hehee...cumelnye mulu2 tu....cun je anda pakai..hehe...;D