Saturday, April 18, 2009

"cuti cuti cuti "

hari ni cuti
.
.
esok cuti
.
.
lusa benti
.
.
huahuahuahauha

jadi utk mengisi percutian aku
aku g la ou..
da lama x g ou..
da 2 minggu kot..
sejak diana hari2 OT.
.


td smpi ou dlm kul1 kot..
pastu tros g bli tket tkut rmi..
sian aku cte da lama bru nk g tgk..
klu x, nk tgk mall cop td
tgk mcm x best..
la rupanya bca kt blog fini..
siap masuk gold class lg


da bli tket 3.45pm..
menuju ke pucak donut plak..
3 ckup utk aku sorg..


love.. love..love..


next.. main game..
lembu menarik perhatian aku gn candy2nya..


tapi ni je la hasil lembu diatas k.asam!!


da penat ni bertarung gn lembu hampeh tu.
mmbuatkan aku kelaparan lg..
tp ni aku mkn 1 je la..
oh tamak btol klu dua2 aku mkn..


next.. ohohoi ad pesta mknn korea..
tp x beli ape pon..
mcm non halal je..
awek2 korea cun2 n sopan...



ok next.. g tukar beteri jam baru..
da bpe ari x jalan jam ni..
dan2 kan ko jam mentang2 da abis waranty time tu la ko nk buat hal..
(terglamor plak mamat nih)


ok jam da bnyawa skang.. kat stu gak aku tkr jam..
ahakz... jam yg aku pki mula2 tu rign bebenor..
x sadap nak hayun..



ni 1st time mkn satay ni..
rasa dia masin, pedas..
perghhhh xsdp lgsung!!
(ni bkn kt pesta mkn korea ni kat delica jusco dijamin kehalalannya)

lps mkn tros msuk panggung..

lps tu tros... balik..
ngantok dol..


kt ou bli ni je..
utk tmbh koleksi sticker n reben aku..
mcm sengal bjln lama2 x tau nk bli apa..

itu sajo..

8 comments:

sugarfinfin said...

aku tak gi pon tadi sebab ada konsert AF. rancangan tenok wayang esok laks! aku kena duk gold class sebba baru lah ada kelas.. sebab nya.. kerusi dia empuk so tak lah sakit pinggang!

hahahahaha

actually saja menggatal!

Fadhlah said...

tq wak pasal prtsc tu..puas carik key tu tau..yer la..kita pakai leptop jer skrang..senang sket..malas nk pakai destop...takut kena virus lagik.btol ker berhenti kerja nie>bukan ari tu dah janji taknak berhenti kerja ka?

luvlyziha said...

sugar2: tu ar esok klu ko g, aku nk tya best ke cte tu.. siap gold class x tahan! nnt aku amik la silver klas..

luvlyziha said...

fadhlah : wah... lau btol awak ni komen.. tu la lupa lak laptop kat mana key dia.. benti? blom lg.. ni baru minta cuti :)

Syima Syaz said...

eh kat s+j tuh banyak sticker yg kiut2 ker?alamak kena pegi nih

WeBViDeOKLiP said...

dh lame x jln2

++eden|essey++ said...

g OU g x belikan akak punye felt....akak xleh lame on9 ni..sok jek akak dh kene g langkawi...sgt penat...

ezy said...

wahh, sedapnyer big apple tuhh..tetibe rase cm nk makan donut tu gak!!!!nk jgak!!huhuihuuu