Sunday, February 15, 2009

"bershopping"

aku gn diana konon nk bshopping ari tu.. last2 aku je yg mmbeli dan diana mcm biasa my fashion adviser.. yg aku ralat dian terpaksa korbankan masanya utk aku memilih brg.. punya lama aku pilih smpi dian x smpt mmbeli.. smpi nk muntah kot tgk aku sume x bekenan.. jgn mrh eh dian.. sblum bshppg kitorg mulakan dgn makan!! lapar gila!! kang x larat plak nk g mmbeli.. kitorg mkn pizza hut je.. aku ngidam meet ball massala.. (ceh fini mcm aku yg pgnant) dan sempat juga
begamba mcm biasa la kan.. mana2 aku sentiasa gn canonku cayunk.. (gewdik je)


ha ni diana bersemangt nk buat kuiz blakg menu tu..

cute x dian di alam dolu kala..


mmg aku suke bgamba kt cermin.. pantang jumpe cermin.. ni kt forever 21 pun xde gak baju.. maklumlah aku slim sgt.. smpi xde saiz..

x beli pape jua kat zara baju mcm hampeh!!


fitting room


last.. roxy menjadi pilihan dihati ku.. penat diana tggu aku memilih.. rambang mata wey.. pastu siap ada lest 50% on 2nd item sempena hari berkasih sayang eh.. sempat la aku rembat t-shirt gn beg..

2 comments:

Aimi Liyana said...

aah kan kak.
mcm nak pengsan tau pilih.
nak amik je suma rs nya.
sbb 50% 2nd item. ahahahha~!

luvlyziha said...

aah la aimi.. tapi ari tu kesuntukan masa.. x sempat pilih2.. tp x tau la sampi bila ni sale..