Wednesday, February 4, 2009

"bila aku dah nyampah"

masa aku tgk2 blog mmbe2 aku ni kan..
tetiba la eh aku terjumpa bolg pmpn ni..
yang sekian lama mmg aku da nyampah gn since skool lagi ye..
diana tau kan sape?
mmg aku nyampah..
tp aku nk gank tgk blog di..
mana la tau dia ada buh gmba bf dia kan
dia mmg suka bangga2 kan bf dia even bf dia ala2 gitu..

mmg aku nyampah..
dlm blog dia asyik2 tulis,
jagn sibuk hal dia?
ha?
harus ke org nk sibuk hal dia tu?
plz la..
org x sibuk la kak oi hal awk tu..
org ngutuk awk ada la..

igt awk tu apa?
artis?
ceh!!
mcm tip top je org nk sibuk2 gn dia..
herghh.. aku geram!!!
g la mati ko pmpn..
klu aku jumpa ko kt sg buloh ni lg..
aku maki ko smpi mati...

ko x dialu2 kan la kt sg buloh ni..
sbb tu ko pindah!!!!

hwahwhahwaha.. puas ati aku!!

5 comments:

Nurly Hamid said...

Sabar sabar... :) huish.. bile cik zeha marah, gengster pon surrender!!! ;p

za_planet said...

ziha sapa kah gerangan bdk itu
??????

Mrs fiNeeTO said...

siapa kah? kau ni mmg la gangster purple oi..

hehe

Aimi Liyana said...

erkk, sapa tu kak.??

Mrs fiNeeTO said...

aku dah tau sapeeeeeeeee... YAY!