Wednesday, February 25, 2009

"Dari dalam Myvi Shayang"

Aku x de benda nk update cuma g kolej pas2 balik.. jadi aku xde la nk cite apa cuma dr dlm myvi masa aku drive busn2 aku snap la beberapa pic yg nth pape ni.. pic ni bertarikh 24 feb 08..

Ni masa aku bru naik kete pastu tepandang la bunga ni yg da lama x bebunga tetiba lak bebunga..

Ni masa aku balik dr kolej kat Kayu Ara.. Tau x umah sape ni bumbung biru? ye btol umah Nuli..
Ni aku lalu dpn Ou.. masa ni baru nk ujan..


Ni kat Mrr2 Jem teruk gilesss ptg2 balik kje..
pic.. ni pun aku shot dr dlm kete.. erk.. perasan x korang? ni basikal tentera jopun mano la.. aku takut nk amik dekat2.. kang dia minta duit plak buat komersial basikal dia.. hahaha
ni dekat Gombak kat Kdi Makan Kerabu Kaki Ayam..
Hahaha ni mmg trend kan amik gamba kt side mirror aku nk gak.. ni kat gombak juga ngehee... g kutip duit..
Ni dah malam.. nk balik.. Poyos la gamba ni.. Bru blaja ngeheee

Dan sekian la itu sahja cite ku.. hiki hik hik.. cite nth pape.. pic cam @(#&#^*@ pun nk letak kan.. Apa2 je le..




3 comments:

Nurly Hamid said...

Hahaha.. Zeha!! umah aku laa.. femes nyee umah aku.. hehhehe.. :p

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

macam-macam menda tempat lalu waktu balik dari college.

luvlyziha said...

nuli: tu la pasal..tu pun nasib jek dapat bumbung.. sb aku x leh pelan byk kete.. hihhikh

Kak Crz Betufl : aah la kak jauh pjalann ni nk balik, mcm2 tempat sy lalu ngehe..